Velkommen

Mit navn er Misen og jeg er fra 65.
Jeg har to voksne sønner – Magnus og William, som begge bor i København. Jeg har boet i København, Hornbæk og på Møn, hvor jeg havde 25 får, hund og høns og er nu bosiddende i Nordsjælland (med et ben i København), fordi jeg kan lide at være tæt på havet og skoven og befinder mig bedst hvis jeg kan gå rundt om mit hus.
I år 2000 blev jeg diagnosticeret med MS – multipel sclerose – og det har naturligvis fyldt meget i mit liv, men jeg har valgt at leve mit liv som "normal" og ikke som syg. I mange år har jeg været gift med Jacob Groth, men er nu blevet alene, og har det ganske godt i mit eget selskab.
Jeg har levet af at være sangerinde og tekstforfatter, og der har altid været mange ord, fortolkninger og finurlige følelser inde i mig og nu er der tid til de kan komme ud. Jeg har blogget på Scleroseforeningen i flere år, men sygdom fylder ikke hele mit liv, der er mange andre skønne problemer og konflikter at tage fat på.
Jeg er en undrende og nysgerrig natur; jeg elsker at stille spørgsmål og søge efter svar. Jeg er fan af lommefilosofi og sort humor – at ting kan vendes og drejes og at der er utallige sandheder.
Selv om jeg har nået en alder, hvor man må sige, at livet har lært mig lidt af hvert, vil jeg stadig gerne blive klogere og jeg vil utrolig gerne dele min nysgerrighed, min musik og mit livssyn med jer. Både på en begejstret og fyrig fredag eller på en grå og muggen mandag.

Intet emne er for småt eller stort – jeg kaster mig ud i det og håber I vil med 😊

Efter et kursus inde hos Skriveværkstedet fik jeg gang i tasterne og udkom i oktober 2016 på Mussmann'forlag med bogen: Jeg kan da stadig synge og samtidig udkom albummet Misen og Backhausen fordi, det er jo det jeg er – sangerinde.